Om oss


VARFÖR ANLITA LINDCON

OM OSS


Linda Dorthé Lundberg

Lindcon grundades 2007 av ägare och VD Linda Dorthé Lundberg. Nyfikenheten och drivet att ha egen verksamhet väcktes redan under studentåren i USA och fyra år i Monaco i början av 90-talet då Linda läste till civilekonom och egenföretagare.


Mångårig ledarerfarenhet

Lindas erfarenheter baseras på en bakgrund som ledare/chef sedan 1994 inom olika områden såsom försäljning, marknads- och produktutveckling, förhandling och strategisk tillväxt. Erfarenhet från olika ledarpositioner har gett en enorm bredd, djupa insikter och skapat referensramar vilket i sin tur har bidragit till en god förmåga att stötta andra i deras ledarskap.


Affärsöverlåtelser och företagsvärderingar

Under verksamhetens första tre år erbjöd företaget tjänster inom företagsförvärv, generationsväxlingar, företagsvärderingar och allt övrigt inom företagsöverlåtelser.


Verkställande Direktör

Åren 2009-2012 antog LInda interimsuppdrag som VD för två företag i Göteborg, ett rekryteringsbolag och ett bemanningsföretag. 2010 gick Linda in som delägare och 2012 beslöt delägarna sig för att sälja bolagen till en större lokal aktör i branschen.


Tillväxtrådgivare
Efter många års ledarpositioner började Linda stötta och coacha andra ledare i sina tillväxtutmaningar. Första huvuduppdraget inom tillväxt, som pågick under 2012-2015, drevs av Omställningskontoret i Fyrbodal och Linda arbetade med företagscoachning, affärsutveckling, medlare och mentor. Under åren 2015-2019 ansvarade Linda för Almi Västs tillväxts- och mentorprogram för små och medelstora företag i Fyrbodal och Sjuhärad. Parallellt med uppdragen som Tillväxtrådgivare har Linda fortsatt med exekutiva mentorskap, faciliterat styrmöten, utfört rekryteringsuppdrag och företagsvärderingsuppdrag.


Exempel på aktuella uppdrag

Försäljningsansvarig
Interimsuppdrag som Försäljningsansvarig på TrollDental AB i Trollhättan.

HR-ansvarig

Interimsuppdrag som HR-ansvarig med ansvar för organisationsutveckling, mentorskap och rekryteringar.


Mentorskap och styrelseuppdrag
Mentor till VD och/eller ledningsgrupper/styrelser.


Vilka branscher vi stöttar 
Tack vare ett brett nätverk i Göteborg (StorGöteborg), Fyrbodal (Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Ljungskile och Henån) och Sjuhärad (Borås, Ulricehamn och Kinna/Skene) och ett högt förtroende har uppdragen sträckt sig vitt och brett över flertalet branscher. 


Tjänste- och serviceföretag

Utbildning, telemarketing, bilrekond, camping, hälso/sjukvård, tandvård, träning, transport, underhållning, teknisk konsultation, webb- och IT-företag, VVS- och ventilation, elfirmor, merchaindising...


Bygg- och tillverkningsindustrin
Hus- och huselementstillverkning, metall- och precisiontillverkning, textilindustrin, möbeltillverkning, lagereffektivisering, rörsystem, teknisk utveckling, skyltproduktion...


Handel/grossistverksamheter
Klädes-, smyckes- och hobbybutiker, husbilsförsäljning, servicebutiker, agenturer, grossister, bilförsäljning, möbelbutiker, köksinredning...


Service
Hotell, konferens-, restaurang- och cateringfirmor...


Full sekretess
Vi arbetar med hög sekretess i alla led och värnar om både företaget och individen. 

VÅRT TEAM

Linda Dorthé Lundberg

linda.lundberg@lindconab.se


Linda är uppvuxen i Huskvarna men har sina rötter i Bohuslän och i södra Sverige. Efter gymnasiet lämnade hon Huskvarna för studier i Washington D.C, USA och därefter fortsatta studier i Monaco. Med en civilekonomutbildning i bagaget gick flytten till Stockholm där familjen byggdes och karriären fortsatte under 14 år. 2006 lämnade familjen Stockholm för Kungsbacka och det egna företaget Lindcon grundades.


Mattias Lundberg

mattias@lindconab.se


Mattias är uppvuxen i Göteborg och lämnade västkusten för en civilingenjörsutbildning på KTH i Stockholm 1995.  Direkt efter examen tog han anställning som Elektronikkonstruktör på Ericsson. Därefter har han under 18 års tid arbetat med försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i elektronikbranschen, med hela världen som marknad.


HUR KAN VI HJÄLPA DIG?


VÅRA TJÄNSTER

HÄR FINNS VIÖstergatan 12, Kungsbacka

Mobil: 076-80 395 30

Email: info@lindconab.se


SNABBLÄNKARHEM  |  OM OSS

VÅRA TJÄNSTER  |  REFERENSER


All rights reserved - Lindcon Företags AB