Om oss

VARFÖR ANLITA LINDCON

OM OSS


Linda Dorthé Lundberg

Lindcon grundades 2007 av ägare och VD Linda Dorthé Lundberg. Nyfikenheten och drivet att ha egen verksamhet väcktes redan under studentåren i USA och fyra år i Monaco i början av 90-talet då Linda läste till civilekonom och egenföretagare.


Mångårig ledarerfarenhet

Lindas erfarenheter baseras på en bakgrund som ledare/chef sedan 1994 inom olika områden såsom försäljning, marknads- och produktutveckling, förhandling och strategisk tillväxt. Erfarenhet från olika ledarpositioner har gett en enorm bredd, djupa insikter och skapat referensramar vilket i sin tur har bidragit till en god förmåga att stötta andra i deras ledarskap.


Affärsöverlåtelser och företagsvärderingar

Under verksamhetens första tre år fokuserade företaget på att erbjuda tjänster inom företagsförvärv, generationsväxlingar, företagsvärderingar och allt övrigt inom företagsöverlåtelser.


Verkställande Direktör

Åren 2009-2012 antog Linda interimsuppdrag som VD för två företag i Göteborg, ett rekryteringsbolag och ett bemanningsföretag. 2010 gick Linda in som delägare och 2012 beslöt delägarna sig för att sälja bolagen till en större lokal aktör i branschen.


Tillväxtrådgivare
Efter många års ledarpositioner började Linda stötta och coacha andra ledare i deras tillväxtutmaningar. Första huvuduppdraget inom tillväxt, som pågick under 2012-2015, drevs av Omställningskontoret i Fyrbodal och Linda arbetade med företagscoachning, affärsutveckling, medling och mentorskap. Under åren 2015-2019 ansvarade Linda för Almi Västs tillväxts- och mentorprogram för små och medelstora företag i Fyrbodal och Sjuhärad. Parallellt med uppdragen som Tillväxtrådgivare har Linda fortsatt med exekutiva mentorskap, företagsvärderingsuppdrag, styrmöten och utfört rekryteringsuppdrag.


Exempel på aktuella uppdrag


Mentorskap och styrelseuppdrag
Mentor till VD och/eller ledningsgrupper/styrelser.


Försäljningsansvarig
Interimsuppdrag som Försäljningsansvarig på TrollDental AB i Trollhättan.

HR-ansvarig

Interimsuppdrag som HR-ansvarig med ansvar för organisationsutveckling, mentorskap och rekryteringar.Mattias Lundberg

Mattias anställdes i Lindcon 2018 och har uppdrag inom elektronik- och elektromekanikbranschen.


Vilka branscher vi stöttar 
Tack vare ett brett nätverk i StorGöteborg, Fyrbodal och Sjuhärad samt ett högt förtroende har uppdragen sträckt sig vitt och brett över samtliga branscher:


Tjänste- och serviceföretag

Utbildning, telemarketing, bilrekond, camping, hälso/sjukvård, tandvård, träning, transport, underhållning, teknisk konsultation, webb- och IT-företag, VVS- och ventilation, elfirmor, merchaindising...


Bygg- och tillverkningsindustrin
Hus- och huselementstillverkning, metall- och precisiontillverkning, textilindustrin, möbeltillverkning, lagereffektivisering, rörsystem, teknisk utveckling, skyltproduktion...


Handel/grossistverksamheter
Klädes-, smyckes- och hobbybutiker, husbilsförsäljning, servicebutiker, agenturer, grossister, bilförsäljning, möbelbutiker, köksinredning...


Service
Hotell, konferens-, restaurang- och cateringfirmor...Full sekretess
Vi arbetar med hög sekretess i alla led och värnar om både företaget och individen. 

VÅRT TEAM

Linda Dorthé Lundberg

linda.lundberg@lindconab.se


Linda är uppvuxen i Huskvarna men har sina rötter i Bohuslän och i södra Sverige. Efter gymnasiet lämnade hon Huskvarna för studier i Washington D.C, USA och därefter fortsatta studier i Monaco. Med en civilekonomutbildning i bagaget gick flytten till Stockholm där familjen byggdes och karriären fortsatte under 14 år. 2006 lämnade familjen Stockholm för Kungsbacka och det egna företaget Lindcon grundades.


Mattias Lundberg

mattias@lindconab.se


Mattias är uppvuxen i Göteborg och lämnade västkusten för en civilingenjörsutbildning på KTH i Stockholm 1995.  Direkt efter examen tog han anställning som Elektronikkonstruktör på Ericsson. Därefter har han under 18 års tid arbetat med försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i elektronikbranschen, med hela världen som marknad.


LÄS VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM LINDCON -


HUR KAN VI HJÄLPA DIG?


VÅRA TJÄNSTER